Betamax

Se nederst på siden

 

BETALING

Vi har ikke nogen "mindste ordre" eller "minimum betaling": Alle opgaver er velkomne og vil blive løst med samme kvalitet og omhyggelighed - uanset størrelse.

Alle oplyste priser og fakturaer er i danske kroner, men mindre andet specifikt oplyses.

Når ordren er afsluttet fremsendes en faktura - typisk via email.

Betalingsfrist vil typisk være under en uge (med mindre andet er aftalt forud) således, at vi kan få afsluttet opgaven og få den sendt eller afleveret.

Forsendelse, sker når betalingen er modtaget.

Ved afhentning af ordrer skal betaling altid forgå senest dagen inden ved overførsel til vores bankkonto. I særlige tilfælde kan der ske kontantbetaling på adressen.

Som alternativ til netbank / bank overførsel vil vi gerne tilbyde betaling med visa/dankort eller kreditkort, (ved små ordre på max. 1500 kr.)  - via mobilen.

Pt. er løsningen via Danske Banks app' til mobilen hvor man så betaler direkte til den pågældende person via sin mobil.

I 2014 er dette gratis. Hvis der på et tidspunkt opkræves gebyr for dette vil dette blive tillagt betalingen.

Meddel os helst når ordren afleveres hvis betaling med kort ønskes og husk at have installeret denne app' i forvejen (klik evt. på ikonet til venstre for at læse mere). 

 

 

Vi tager som forsøg imod betalinger via Paypal. Hvis du ønsker denne mulighed bedes du oplyse dette sammen med  bestillingen:

Vi (som modtager) opkræves en række gebyrer for at modtage penge via dette system. (Gebyr: 25 kr pr. 500,-), og vælges denne betalingsform må vi desværre tillægge dette gebyr til fakturaen:

Vores priser kan ikke bærer at dække disse gebyrer, men klik på "betal nu hvis denne betalingsform ønskes når fakturaen er modtaget pr. email og læg gebyret til når der betales:

                      Faktura pris       1 - 500 kr.      Paypal gebyr 25 kr. der lægges til betalingen

                      Faktura pris   501 - 1000 kr.    Paypal gebyr 50 kr. der lægges til betalingen

                      Faktura pris 1001 - 1500 kr.    Paypal gebyr 75 kr. der lægges til betalingen

                      osv.

 

Til vores offentlige kunder sender vi naturligvis gerne EAN faktura hvis EAN nummer oplyses.

Bankoplysninger:
Nykredit bank

Reg.nr. 8117      Konto:  1749719

IBAN-kontonummer DK7981170001749719
BIC-kode NYKBDKKK

 

Ønskes forlænget betalingsfrist vil vi gerne være forstående for dette, men dette skal oplyses og aftales inden ordren færdiggøres og faktureres - og vi vil som standard tilskrive et beløb for at skulle give kredit.

Ved ordre på over 5.000 kr. betales 20% af ordresummen ved opstart.

MANGLENDE BETALING

Afgivne ordre betyder at vi bruger tid, materialer, udstyr mv. til opgaven. Disse omkostninger skal dækkes af den tilhørende faktura. Vi afsender og udleverer derfor først materiale og overspilninger når fuld betaling for opgaven er sket.

Skulle betalingen blive forsinket og intet andet er aftalt, må vi desværre sætte en helt standard rykker procedurer, med gebyrer mv., igang. Der tilskrives 9% rente pa. pr. påbegyndt måned ved forsinket betaling.

Vi opbevarer materiale modtaget til en ordre i 30 dage efter forfalden betaling, hvorefter det sendes til fjern opbevaring for kundens omkostning.

Alle tilskrevne omkostninger herunder til renter, gebyrer, mv., skal afregnes inden fuld betaling er sket.

Skulle en betaling derfor blive forsinket anbefaler vi at du kontakter os med det samme, så vi ved dette og evt. kan aftale det videre forløb: Vi kan næsten altid finde en løsning hvis vi er i dialog.

 

SELSKABS OPLYSNINGER

Overspil er en del af M&M Media       CVR: 29145733   (VAT no.)

 

KONTAKT: Overspil | Norgesvej 10B | 2800 Lyngby | TLF: +45 2511 2700 | MAIL: info@overspil.dk